Categories: Citroen Anahtarı

Citroen Oto Anahtarı

Citroen Yedek Ve Kayıp Anahtar Kodlama

Citroen Anahtarı

Citroen anahtar ihtiyacınız varsa bizi arayınız  İstanbul 0544 505 6969.  Tüm anahtarlarınız kaybolsa dahi Citroen anahtar yapabiliyoruz. Servislerde 15 hatta 20 gün beklemek zorunda değilsiniz  Mobil servisimizle araç başında Citroen anahtarlarını yapıyoruz. Tüm citroen anahtar çeşitlerini yapabilmekteyiz. Arızalı citroen anahtarları tamir edilmekte ve dış kabları değiştirilmek suretiyle ilk günkü haline geri döndürülme

Citroen Anahtarı

ktedir.Yedek anahtar ihtiyaçlarınızda yada kaybettiğiniz tüm citroen anahtar problemlerinde bizi arayabilirsiniz..

Arkadaş Anahtar olarak son yıllarda oto anahtarı üzerine hatırı sayılır yatırımlar yaptık. Teknolojinin tüm nimetlerinden faydalanmak suretiyle hizmet veriyoruz.Oto anahtar yaptırmak isteyen müşterilerimiz citroen anahtarı ve diğer tüm oto anahtarlarını işyerimizde yaptırabilirler.

Kontak anahtarı arabayı çalıştırmıyorsa arızanın araçtan kaynaklandığını düşünerek tamirci çağrılır.Bu düşünce zamanla değişmekte ve son yıllarda bu gibi durumlarda önce oto anahtarcısı çağrılmakta ve ilk önce anahtardan şüphelenilmektedir.
Oto anahtarında immobilizer, yani elektronik sisteme geçilmesinden sonra, kontak anahtarıyla aracını çalıştıramayan mağdur sayısı bayağı artmıştır.Çünkü anahtarların balkondan pencereden atılmak suretiyle yere düşerek hasar görmeleri sebebiyle çipleri  arızalanmakta ve bu sebeple aracı çalıştırmamaktadır. Birçok aracın göstergesinde bu durumu belirten uyarı lambaları olmasına karşın ,uyarı lambası olmayan araçlarda mevcuttur.
Citroen ve Peugeot araçların birçoğunda immobilizer arızası durumuda ekranda  ”electronic anty theft faulty uyarısı çıkmaktadır.Anlamı ; ”hırsızlığa karşı elektronik koruma” dır. Anahtarın kumandalı yada kumandasız olması birşeyi değiştirmez çünkü kumandasız anahtarın plastiğine gömülmüş vaziyette immobilizer çipi bulunur. Darbeye maruz kaldıklarında bu çipler zarar görmektedir. Varsa yedek anahtarınızla aracınızı çalıştırabilirsiniz ,yoksa bizi arayınız 0544 5056969.

Bmw Oto Anahtarcı Çilingir Hizmetleri – Kapı Açma – Bagaj Açma

İstanbul’un tamamında ve yakın çevresindeki vilayetlerde anahtarınız bagajda kaldıysa yada anahtarı içinde unuttuysanız bizi arayabilirsiniz. Motorsikletli servisimizle en kısa sürede konuma varacak ve kısa sürede maymuncukla araç kapısını veya bagajını açacağız. Bu işlem esnasında araç kapısını kastırmıyor, şişirmiyor, telle çektirmiyor ve dolayısıyla araca çizik dahi vermeden zararsız açıyoruz. Youtube kanalımızdaki videolarımıza bakarak maymuncukla nasıl kapı açtığımızı görebilirsiniz. Videolardan da göreceğiniz gibi o kadar kısa sürede işi bitiriyoruz ki , müşterilerimiz hayretler içinde kalıyor.

Anahtar ve kumanda sorunlarına çözümler sunuyoruz. Anahtarınız eskidi ve yıprandıysa yedek parça ihtiyacını firmamızdan karşılayabilirsiniz. Piyasada bulamayacağınız birçok ürünü işyerimizden tedarik edebilirsiniz. Kumandanın tuşları basmıyor veya anahtar kapıları açmıyor yahut anahtar kapıları kapatmıyor sorunlarınız için sizi işyerimize bekliyoruz. Anahtarınız kırıldıysa yada kumandanız çalışmıyorsa yeni bir anahtar yaptırmak zorunda değilsiniz. Arkadaş Oto Anahtar sizlere çözümler sunuyor. 30 yılı aşkın tecrübemiz ve birikimimizle birlikte yaptığımız hatırısayılır yatırımlarla hizmetinizdeyiz.

Citroen Anahtar Tamiri – Citroen -pil değişimi nasıl yapılır?

Kart pili zayıf, Kart pilşini değiştirin uyarısı varsa yada kart okunamadı hatası alıyorsanız bizi arayınız. Tüm kart anahtarlarınız kayıpsa motorsikletli acil servisimizle kısa sürede müşterilerimizin konumuna ulaşıyor ve çok kısa süre içinde araç başında anahtar yapıyor ve kodluyoruz. Çekiciye bindir-indir yapmadan adresinizde çözümler üretiyoruz.

Neler Yapıyoruz:

  • Oto yedek anahtar yapımı her marka ve modele.
  • Tüm anahtarlar kayıpken çekiciye bindirmeden araç başında oto anahtarı yapmak
  • Kaybolan anahtarı aracın beyninden silerek riski ortadan kaldırmak
  • Bulunan anahtarı tekrardan aracın beynine kodlamak
  • Kırılan anahtarı çıkarmak ve yeni anahtar kesmek
  • Yıpranmış eskimiş anahtarları yenilemek
  • Tuşları basmayan anahtarların tuşlarını ve kabını yenilemek
  • Her tür kumanda problemine çözümler üretmek
  • Kumandası ayrı, anahtarı ayrı olan anahtarları birleştirmek
  • Kontak arızalarını garantili tamir ediyoruz araç başında çekiciye bindirmeden
  • Anahtarı içinde yada bagajda kalan araçları maymuncukla çiziksiz açmak
  • Garaj Bariyer Kepen kumandası yedekleme çoğaltma ve alıcı sistemi değiştirmek.
  • Göstergeç sistemleri ve çoğaltma

İmmobilizer Citroen Anahtar Kodlama

İmmobilizer oto anahtarlarının hayatımıza girmesi, güvenliğimizi ne kadar arttırdıysa ; mağduriyetleride o derece arttırmıştır.
– İmmobilizerli anahtarlara nazik davranmak gerekiyor,yoksa immobilizer çipi arızalanır ve aracı çalıştırmaz.
– İmmobilizerli araçlar düz kontak yapılarak çalıştırılamaz.
– Kaybolan anahtarın immobilizer bilgileri cihaz vasıtasıyla aracın beyninden silindiği taktirde risk oluşturmaz.Kontak değiştirmeye gerek kalmaz.
İmmobilizer çipi, aracın beyniyle iletişim halinde olduğu için, beyinden kaynaklanan bir arıza sebebiyle iletişim koparsa araç çalışmaz.
İmmobilizer anahtar yapımı zor ve msraflı bir işi olduğu için bu işe gönül vermiş oto anahtarcılar veya servisler tarafından yapılabilir.
– Servislerin anahtar yapma süreleri bazan onbeş günü bulmaktadır. Bu durumda oto anahtarcıları daha kısa sürede immobilizerli oto anahtarı yapabildikleri için öne çıkmakta ve tercih sebebi olmaktadır.
Tüm bu uyarılardan sonra anahtarımızın ne kadar fonksiyonel ne kadar kıymetli olduğunun farkına varmışızdır.
Arkadaş Oto Anahtar tüm oto anahtar sorunlarınıza çözüm üretecek donanıma ve bilgi birikimine sahiptir. Tüm anahtarlarınız kaybolduysa bizi arayınız 0544 5056969 , mobil servisimizle aracınızın yanında anahtarınızı yaparak teslim edelim.

citroen c4 anahtar,citroen c3 anahtar,citroen c4 anahtar fiyatları,citroen c4 anahtar kabı,citroen anahtar fiyatları,citroen c5 anahtar kabı,citroen anahtar kabı,citroen c3 anahtar kabı,c4 anahtar kabı,citroen c5 anahtar,citroen c5 anahtar fiyat,citroen c5 kumanda kabı,citroen c3 kumandalı anahtar fiyatları,citroen c4 kumanda kabı,citroen berlingo anahtar kabı,citroen anahtar kılıfı,c3 anahtar kabı,citroen berlingo anahtar fiyatları,berlingo anahtar kabı,citroen kumanda kabı,c4 anahtar,citroen c4 anahtarlık,citroen c4 yedek anahtar fiyatı,c5 anahtar kabı,citroen anahtarlik,citroen anahtar kabı değiştirme,citroen anahtar kabı,citroen anahtar kılıfı,citroen anahtar logosu,citroen yedek anahtar,citroen kayıp anahtar,citroen kontak anahtarı,citroen key,citroen key shell,citroen key fob,

 

admin

View Comments

  • Hayırlı akşamlar bende 2007 Citroen C5 var yedek anahtarım yok hem yedek hemde anahtarın şeklini de değiştirme imkanım varmı maliyeti ne olur.Teşekkürler.

  • MERHABA,
    2011 MODEL CITROEN C5 ARACIM ICIN ANAHTAR YAPTIRMAK ISTIYORUM. FIYATI NEDİR ?

    • İyi günler citroen c5 anahtar fiyat bilgisi mail adresinize gönderilmiştir.

  • İyi Akşamlar, citroen c5 kumadalı anahtar ve c5 kumandasız anahtar fiyat bilgileri e-posta adresinize gönderilmiştir. Merak ettiğiniz konularda bize yazabilirsiniz.

  • merhaba 2011 model cıtroen c5 kumandalı anahtarın fiyatını öğrenmek istiyorum anahtar code mevcut

    • İyi günler, citroen c5 kumandalı anahtar fiyat bilgisi e-postanıza gönderilmiştir. Bize tüm oto anahtar problemleriniz için yazabilirsiniz.

  • 2011 citroen c5 otomobilim var kumandanın kapı açma bölümünün lastiği içe kaçınca dısarı cıkarmak istedim ancak kart çizilmiş araç açılıp kapanıyor ama kontağı çalıştırmıyor.arıza servis işareti vermektedir tamiri mümkünmü ne kadar ücret öderim.

    • Bayram bey iyi akşamlar,bu şekilde arızalanmış birçok oto anahtarını tamir ettik,fakat %100 cevap verebilmemiz için c5 anahtarınızı bize getirmenizde yada kargoyla görmemizde fayda var.Hastayı görmeden teşhis ve tedavi nasıl zor hatta imkansızsa bizimkiside aynı hesap. Araçla birlikte işyerimize gelirseniz size başka alternatifler de üretebiliriz.Çözümsüz değil, hallederiz.

  • Hayırlı işler c3 picasso 2010 aracım için 2 düğmeli anahtar kumanda ve kabının fiyatını öğrenmek istiyorum.

  • İyi günler ; 2012 model C4 aracımın kumandalı anahtarını kaybettim , aracın beyni silinmeden yeni kumanda yapma imkanınız var mıdır ? Bu işlem için ücret ve süre nedir ?

    • İyi günler, c4 kumandalı anahtar yapabiliyoruz. Bu işlemi yaparken araca diagnostic cihaz bağlıyoruz ve elimizdeki anahtarı aracın beynine tanıştırıyoruz.Bu işleme ''kodlama'' diyoruz. Aracın beyninde 2 anahtar kayıtlıdır. Her anahtarın kimlik bilgisi farklıdır. Biz kodlama yaparken kaybolan anahtarı aracın beyninden silip yerine yeni anahtarı yazarız.( Elinizdeki çalışan mevcut anahtar çalışmaya devam eder, ona dokunmuyoruz )Böylece kayıp anahtar hafızadan silinmiş ve yerine yeni anahtar yazılmış olur. Citroen C4 kumandalı anahtar fiyat bilgisini mail adresinize gönderiyorum.

  • 2011 c5 var yedek anahtar yaptırmak istiyorum ve 2013 fulence fiyatları nedir

    • İyi günler c5 anahtar fiyat bilgisiniz e-postanıza gönderiyorum. Fluence kart mıdır? yoksa anahtar mıdır? Ayrıntıyı yazarsanız onun fiyatınızda bildiririm.

  • stroen berlingo 2008 model arabam var anahtarın düğmesindeki tuş düştü acaba tamir olurmu ..... ve yedek anahtarın fiyatı kaç paradır saygılar

    • İyi günler, citroen berlingo anahtar arızalarını tamir ediyoruz. Sizin anahtarınızıda tamir edebiliriz. Yedek anahtar da yapabiliriz. Citroen berlingo yedek anahtar fiyat bilgisini e postanıza gönderiyorum.

Recent Posts

Hakkımızda

Hakkımızda, Arkadaş Oto Anahtar olarak İstanbul Bağcılarda 30 yılı aşkın bir süredir oto anahtarı motosiklet…

2 ay ago

Honda Forza Kumanda Kodlama

Honda Forza Kumanda Kodlama ihtiyacınız için en uygun fiyatı firmamızdan alacağınıza eminiz..Servislere bir sürü paralar vermeniz…

3 ay ago

Honda Forza Kumandası Anahtarı

Honda Forza Kumandası Anahtarı ihtiyacınızı en uygun fiyata firmamızdan temin edebilirsiniz..Servislere bir sürü paralar vermeniz gerekmiyor …

2 yıl ago

Vespa Kontak Anahtarı

Tüm Anahtarlar Kayboldu Ne Yapmak Gerekir? Vespa yedek ve kayıp anahtar yapımı için bizi arayabilirsiniz…

2 yıl ago

Renault Clio5 Anahtarı

Clio5 Yedek Anahtarı Kime Yaptırabilirim ? Renault Clio5 yedek anahtar ve kart ihtiyacınız için bizi…

2 yıl ago

Honda Forza Anahtarı

Honda Forza yedek ve kayıp anahtar yapımı  İstanbul 0544 505 6969. Bütün anahtarlarınız kaybolsada honda…

2 yıl ago