Categories: Renault Anahtarı

Megane Kart Tamiri

Megan kart tamiri

Megan 2 kart arızası varsa bizi arayın 0544 505 69 69 Megan 2 kart tamiri, megane kumanda tamiri için gereken herşey firmamızda mevcuttur. ‘Kart okunamadı arızası veren megan2 kart kısa sürede garantili tamir edilmektedir. Türkiyenin neresinde olursanız olun, kargoyla gönderdiğiniz kartlar aynı gün tamir edilip geri gönderilir. Yaşları gereği artık eskiyen araçlar ve eskiyen megan kartlarıyla sıkça karşılaşır olduk. Bildiğiniz gibi kartlı araçlarda kumada ve aracı çalıştırma, yani immobilizer  fonksiyonları mevcuttur.Megan kartlarda bu fonksiyonlar birbirlerinden bağımsız çalışabilmektedir. Biraz daha açarsak; immobilizer fonksiyonu çalışırken kumanda fonksiyonu arıza verebilmektedir. Tam tersi durumlarda ise kumanda çalışırken immobilizer çalışmamaktadır.Yada her iki fonksiyonda arızalanabilmektedir. İmmobilizer arızasında araç çalışmaz ve ekranda ‘kart okunamadı‘ yazısı çıkmaktadır. Bu durumda aracınızı bu kartla çalıştırmanız mümkün değildir. Mutlaka tamir edilmesi gerekir.
Kart pili zayıf uyarısını aldığınızda telaşlanmayınız. Kartınızda pil olmasa bile aracınızı çalıştırabilirsiniz.Çünkü immobilizer sistem pilsiz çalışabilir. Pil olmadığında yada zayıf olduğunda sadece kumanda çalışmaz fakat immobilizerin pille bir alakası olmadığından araç çalışır. Müsait bir zamanda kartın pilini maxel , panasonic yada gp nin 2025 nolu piliyle değiştirmeniz ve kumandayla 10 kez aç kapa yapmanız yeterlidir. Ekrandaki pil zayıf uyarısı silinecektir.
Oto anahtarı hakkında biraz bilgi verelim: Oto anahtarlarının içinde bulunan çip sayesinde  anahtarın elektronik bilgileri aracın beynıne ulaşmakta ve beyin bu bilgileri onayladığı taktirde araç çalışmakta, aksi halde çalışmamaktadır. Bu sisteme ‘immobilizer’ denmektedir. Günümüzde immobilizeri olmayan araç yok denecek kadar azdır.Sigorta şirketleri bu sisteme sahip olmayan araçları sigorta etmediklerinden olsa gerek, tüm araçlarda standart donanım haline gelmiştir. Bu durum yeni bir sektörün doğmasına sebep olmuş ve elektronik oto anahtarı yada diğer adıyla immobilizer oto anahtarı yapan firmalar ortaya çıkmıştır. Bu anahtarları yapabilecek elektronik cihazların üretilmesi için üretici firmalar büyük yatırımlar yapmıştır. Cihazları satın alan firmalar ise, gerekli eğitimi aldıktan sonra servislerin eline kalan oto anahtarı yapma işini, tekrar geri almanın mücadelesine girmiştir. Bu mücadele son hızla devam etmektedir. Servislerin birkaç günde yada birkaç haftada yurtdışından getirebildiği anahtarı bizim gibi oto anahtarı yapan firmalar birkaç saat içinde yapabilmektedir.Buda, servisler karşısında  bir adım öne geçmemize ve müşterilerin bizleri tercih etmesine sebep olmaktadır.

Arkadaş Anahtar işi biliyor…Megan kart anahtarı,araba anahtarı,oto anahtar,otomobil anahtarı,oto çilingir,oto anahtarcı,kumandalı anahtar,immobilizer anahtar,sustalı anahtar,anahtar,kumanda,key,yedek anahtar,acil çilingir

 

admin

View Comments

  • İyi akşamlar, megan2 arabamın 2 tane kartı var, megane kartlarımdan birinin kabı kırıldı çatlak patlak bir şekilde kullanıyorum.Diğer megan kart kabı sağlam fakat kapıları açmasına rağmen aracı çalıştırmıyor.Bunları yapabilir misiniz? kaça olur nezamana hazır olur. Yozgatta oturuyorum bilginize.

    • İyi akşamlar, kırık megan kartınızın kabını değiştirip yani bir megan karta kavuşmanızı sağlayabiliriz. Bunun için kırık megane kartınızı bize göndermeniz gerekiyor. Aracınızı çalıştırmayan megan kartınızı da tamir edebiliriz. Bu kartı da bize gönderirseniz aynı gün tamir eder ve kargoyla geri yollarız. Tamiratlarımız garantilidir. Tamir sonrası test cihazlarımızla kontrolleri yaparak kartınızı kargoya veriyoruz.İçiniz rahat olsun. Megane kart tamir fiyat bilgisi e-postanıza gönderilmiştir.

  • iyi günler kolay gelsin megan 2 kartı sürekli pili bitiyor tamiratı mumkunmudur fiyatı nedir ?

    • İyi günler, Megan2 kart sürekli pil bitiriyorsa, bordun kısadevre yaptığını yada işlemcinin problemli olduğunu söyleyebiliriz. Bordda kısadevre varsa çözülebilir fakat sıkıntı işlemciden kaynaklanıyorsa çözümü mümkün değildir. Megan2 kart tamiri için fiyat bilgisi e-postanıza gönderilmiştir.

  • MEGANE 2 ARACIM KAPILARI ACIYOR AMA ÇALIŞTIRMIYOR BURDURDA DURUYORUM MALİYETİ NE OLUR HOCAM

    • İyi akşamlar,megane kart tamir fiyatını mail adresinize gönderdim.Gereksiz kutusuna gitmiş olabilir, orayıda kontrol etmenizde fayda var.

  • MEGANE 2 kartım aracı açmakta zorlanıyor,ama aracı çalıştırıyor,nasıl yaptırırım ve kaça mal olur,

    • İyi akşamlar, megan kart tamiri için doğru yerdesiniz.Megan2 kartınızı tamir ettirmek için adresimize kargo yapabilirsiniz.Tamir edilen kart kargoyla geri gönderilir.(genellikler aynı gün geri yolluyoruz) Tamir fiyat bilgisini e-postanıza gönderiyorum.

      • Usta benim araba da acip kapatirken zorlaniyor bazende tek tikta aciyor kapatıyor. Uzerindeki tuşlara sık sık basmaktanmi yada uzun basmaktanmi oluyor.iki kumandada ayni ve servisten sony pil aldim yine olmadi ayrıca pil degistir yazisinida silemedim.akil yada fiyat verin lutfen :)

  • megane 2 kart pilini değiştirin uyarısı alıyorum tamir ücreti ve süresiyle ilgili bilgi istiyorum teşekkürler

    • İyi Günler, megane2 kart pilini değiştirin uyarısıyla ilgili açıklamayı e-postanıza gönderiyorum.

  • Merhaba
    Merhaba ben Kıbrıstan yazıyorum benimde aracımın kartında ayni sorunlar kartın bir yerine bastırarak kapıları açıyorken motoru çok zor çalıştıryorum ve karttın yenisini yapmak ne kadar mal olur teşekkürler..

    • Merhaba megan kartınızı tamir edebiliriz yada isterseniz kartınızı yenileyebiliyoruz. megane kart tamir ve yenileme fiyat bilgisini detaylarını elektronik posta adresinize gönderiyorum.

  • Merhabalar,

    Megane 2 aracımın 2 kartıda arızalı 2 adet Yeni kart yaptımak için fiyat teklifinizi alabilr miyim? bir de kredi kartına taksit imkanlarınız var mı? Ne kadar sürede yapılanbilir?

  • Kamil bey iyi günler, megane kart fiyat bilgisini mail adresinize gönderiyorum.Arızalı megane kartlarınızı tamir edebileceğimizi belirtmek istiyorum. Birçok megane kartı tamir ettiğimiz gibi, sizinkileride tamir edebiliriz.Tercih sizin.

    • İyi günler, orjinal megan2 kart ücreti ve yan sanayi megane2 kart ücreti fiyat bilgilerini e-postanıza gönderiyorum.

  • herkese iyi geceler bende megane 2 var. anahtarlarından biri bozuk yani manuel anahtarı yok sadece kartı var diyeri ise kapıları zor acıyor pilinde yeni değiştirdim. benim korkum aracımın baska anahtarı varmı ?? bunu ögrenebilirmiyiz cevap bekliyorum

      • Merhaba ,megan2 araçlarda 2 kart kayıtlıdır.Fabrikasyon verileri böyledir fakat önceki sahibi 3. yada 4. kartı yaptırmış olabilir. Bunu anlayabilmemiz için cihazla araca bağlanmamız lazım, başka türlü anlaşılmaz.Araca cihazla bağlanıp elinizde olmayan kartları beyinden silerek risk oluşturmasını engelleyebiliriz.

Recent Posts

Hakkımızda

Hakkımızda, Arkadaş Oto Anahtar olarak İstanbul Bağcılarda 30 yılı aşkın bir süredir oto anahtarı motosiklet…

2 ay ago

Honda Forza Kumanda Kodlama

Honda Forza Kumanda Kodlama ihtiyacınız için en uygun fiyatı firmamızdan alacağınıza eminiz..Servislere bir sürü paralar vermeniz…

3 ay ago

Honda Forza Kumandası Anahtarı

Honda Forza Kumandası Anahtarı ihtiyacınızı en uygun fiyata firmamızdan temin edebilirsiniz..Servislere bir sürü paralar vermeniz gerekmiyor …

2 yıl ago

Vespa Kontak Anahtarı

Tüm Anahtarlar Kayboldu Ne Yapmak Gerekir? Vespa yedek ve kayıp anahtar yapımı için bizi arayabilirsiniz…

2 yıl ago

Renault Clio5 Anahtarı

Clio5 Yedek Anahtarı Kime Yaptırabilirim ? Renault Clio5 yedek anahtar ve kart ihtiyacınız için bizi…

2 yıl ago

Honda Forza Anahtarı

Honda Forza yedek ve kayıp anahtar yapımı  İstanbul 0544 505 6969. Bütün anahtarlarınız kaybolsada honda…

2 yıl ago