Opel Kontak Arızası Tamiri

Opel Anahtarı

Opel araçların kronik kontak arızalarından biridir.Kontak kırılır ve bu arıza sebebiyle araç çalıştırılamaz.Opel kontak tamiri için bizi arayınız 0544 505 6969. Kırılan parça aracın göstergesinin açılması ve marş basma işlevlerini yaptığı için bu arızayla karşılaştığınızda kontağı çevirdiğiniz halde  gösterge ışıkları yanmadığı gibi marş da basmayacaktır. Kırılan parçanın tamiri mümkün değildir bu sebeple opel kontağın değiştirilmesi gerekir.Kontak değişimi sonrasında eski anahtarınızı kullanmaya devam edeceksiniz.Böyle bir durumla karşılaştığınızda bizi arayınız 0544 5056969.  İstanbulun her yerine mobil servisimizle ulaşıp, opel oto anahtarkontakimmobilizer problemlerinize çözümler üretiyoruz.
Arabanızın markası ve modeli ne olursa olsun, kontak anahtarım çalışmıyor, kontak anahtarım dönmüyor, kontağım arızalandı, kontak kırıldı,kontak anahtarı dönmüyor,kontak anahtarı çevirmiyor,kontak anahtarım kayboldu,arabamın anahtarı kayboldu,arabamın anahtarını kaybettim,arabamın anahtarı içinde kaldı gibi sıkıntılarınızda ,Arkadaş Oto Anahtar hep yanınızda.
Birazda oto anahtarı hakkında bilgi verelim: Oto anahtarlarının içinde bulunan çip sayesinde anahtarın elektronik bilgileri aracın beynıne ulaşmakta ve beyin bu bilgileri onayladığı taktirde araç çalışmakta, aksi halde çalışmamaktadır. Bu sisteme ‘immobilizer’ denmektedir. Günümüzde immobilizeri olmayan araç yok denecek kadar azdır.Sigorta şirketleri bu sisteme sahip olmayan araçları sigorta etmediklerinden olsa gerek, tüm araçlarda standart donanım haline gelmiştir.
Bu durum yeni bir sektörün doğmasına sebep olmuş ve elektronik oto anahtarı yada diğer adıyla immobilizer oto anahtarı yapan firmalar ortaya çıkmıştır. Bu anahtarları yapabilecek elektronik cihazların üretilmesi için üretici firmalar büyük yatırımlar yapmıştır. Cihazları satın alan firmalar ise, gerekli eğitimi aldıktan sonra servislerin eline kalan oto anahtarı yapma işini, tekrar geri almanın mücadelesine girmiştir. Bu mücadele son hızla devam etmektedir.Servislerin birkaç günde yada birkaç haftada yurtdışından getirebildiği anahtarı bizim gibi oto anahtarı yapan firmalar birkaç saat içinde yapabilmektedir.Buda, servisler karşısında bir adım öne geçmemize ve müşterilerin bizleri tercih etmesine sebep olmaktadır.
yedek anahtar,kontak anahtarı,kontak tamiri,anahtar dönmüyor,anahtarım bagajda kaldı,arabamın anahtarı içinde kaldı,arabanın anahtarı içinde kaldı,anahtarı içinde unuttum,anahtarlar kayboldu,kapı açılmıyor,kontak dönmüyor,maymuncukla kapı açma,sustalı anahtar,opel kontak tamiri,zafira kontak tamiri,zafira kontak sorunu,zafira kontak boşa dönüyor,zafira kontak dönmüyor,zafira anahtar boşa dönüyor,zafira anahtar fiyatı,zafira anahtar kabı
Anahtarım kayboldu,arabamın anahtarı kayboldu,araba anahtarı kayboldu,anahtarımı kaybettim,arabanın anahtarı kayboldu,anahtar kayboldu,anahtarı kaybettim,arabamın anahtarını kaybettim,anahtarlar kayboldu,anahtarımı bulamıyorum diyorsanız bize ulaşınız

Call
Send SMS
Add to Skype
You’ll need Skype CreditFree via Skype
admin

View Comments

  • Opel kontak anahtar arızası ile karşılaşınca bu siteyi internetten ararken buldum. Kocaelinden aradığım halde Ahmet usta sağ olsun bana bu bölgede bulunan ustalardan birini yönlendirdi. Esnaflığına , iş bilincine saygısından ve yardımlarından dolayı kendisine teşekkürü bir borç bilirim.

    • Akın bey biz teşekkür ederiz, oto anahtarı immobilizer ve kumanda problemleriyle ilgili sorunlarla karşılaştığınızda bizi her zaman arayabilirsiniz.

  • selam istanbulda bulunan 2004 model opel astramın kontağı değişmesi gerekiyor fiyat verebilirmisiniz acaba

    • As. Astra kontağı değiştirebiliriz. Astra kontak fiyatını mail adresinize gönderiyorum.

      • benimde 2005 model opel astra aracımın kontağı değişmesi gerekiyor fiyat verebilirmisiniz?

    • İyi günler, corsa kumandalı anahtar ve corsa kumandasız anahtar fiyat bilgisini e-postanıza gönderiyorum.

  • 1999 model cd opel astra aracımın kontağı değişmesi gerekiyor fiyat verebilirmisiniz?

    • İyi günler, opel kontak tamiri yapabiliyoruz. Fiyat bilgisini e-postanıza gönderiyorum.

    • İyi akşamlar, vectra kontak tamiri yapıyoruz. Fiyat bilgisini e-postanıza gönderiyorum

  • bugun ben ne yaptım...opel vectra kumanda anahtarının aparatını değiştireyim dedim...kumandaya zarar verdim..araba çalişmıyor...immolayzır mı ne ..bilmiyorum ne yaparım şimdi..

  • slm benim opel 1998 model vektra b kontak 1. kademesinde göstergeler yanıyor 2.kademeye geçmeden araba çalışıyor .kontak arızası giderilirmi yoksa yenisi ile değiştirilmesimi gerekiyor fiyat alabilirmiyim ben antalyadan yazıyorum teşekkürler

    • İyi günler, kontak termiğinizin arızalı olduğunu düşünüyorum. Oto elektrik işleriyle uğraşan arkadaşlar sorunu hallederler.

  • opel vectra b kasa kontak marşa basıldığında geriye atmıyor marş basılan kısımda kalıyor. geriye anahtarı kendim yerine getiriyorum çaresi nedir veya ne yapmam gerekiyor. şimdiden herşey için teşekkürler

  • 2005 model opel astra klassic kontağım arızalandı, uzaktan kumanda etmiyor, tamiri mümkünmü?, yoksa yeni bir kontakmı almak gerekir? değişir ise ücret ne kadardır? teşekkürler.

    • İyi günler, anlaşıldığı üzere kontağınız değil, kumandanız arızalı. Kumandaınız tamir edebiliriz. Tamir ücreti hakkında bilgi verebilmemiz için kumandanızı görmemiz ve arıza tespiti yapmamız gerekir.

  • araba istop etmiyor kontak boşta donuyor ne yapmak gerekir kontsk fiyati nekadardir araba 2003 model opel astra

Recent Posts

Hakkımızda

Hakkımızda, Arkadaş Oto Anahtar olarak İstanbul Bağcılarda 30 yılı aşkın bir süredir oto anahtarı motosiklet…

2 ay ago

Honda Forza Kumanda Kodlama

Honda Forza Kumanda Kodlama ihtiyacınız için en uygun fiyatı firmamızdan alacağınıza eminiz..Servislere bir sürü paralar vermeniz…

3 ay ago

Honda Forza Kumandası Anahtarı

Honda Forza Kumandası Anahtarı ihtiyacınızı en uygun fiyata firmamızdan temin edebilirsiniz..Servislere bir sürü paralar vermeniz gerekmiyor …

2 yıl ago

Vespa Kontak Anahtarı

Tüm Anahtarlar Kayboldu Ne Yapmak Gerekir? Vespa yedek ve kayıp anahtar yapımı için bizi arayabilirsiniz…

2 yıl ago

Renault Clio5 Anahtarı

Clio5 Yedek Anahtarı Kime Yaptırabilirim ? Renault Clio5 yedek anahtar ve kart ihtiyacınız için bizi…

2 yıl ago

Honda Forza Anahtarı

Honda Forza yedek ve kayıp anahtar yapımı  İstanbul 0544 505 6969. Bütün anahtarlarınız kaybolsada honda…

2 yıl ago