Categories: Fiat Anahtarı

Fiat Linea Kontak Anahtarı

Fiat Linea  Kontak Anahtarı – Yedek ve Kayıp Anahtar Yapımı

linea yedek kayıp kontak anahtarı yaptırma yapma kodlama

Fiat Linea Anahtar kaybolduysa bizi arayınız İstanbul 0544 505 6969. Linea anahtar ihtiyaçlarınızda bizimle irtibatta kalın .Bütün anahtarlarınızı kaybetseniz de araç başında Fiat Linea anahtar yapıyoruz.Yedek Linea Anahtar yapımı için bizi arayabilirsiniz. Uzak bir yerde mahsur kaldınız,sorun değil bizi arayın gelip Fiat Linea anahtarınızı yaparak size teslim edelim.Servislerin 10 güne yada 2 haftaya getirtebildiği Linea anahtarını biz kısa bir sürede yapabiliyoruz. Anahtarım kayboldu yada anahtarımı kaybettim diyen tüm müşterilerimize hergün hizmet veriyoruz.Arızalanan anahtarlarınızı tamir ediyoruz. Özellikle susta mekanizması ve kumanda butonları zamanla yıpranan Linea anahtarının yedek parçalarını firmamızdan temin edebilirsiniz.

Oto Anahtar Tamiri – Kart Tamiri – Oto Kumanda Tamiri – Pil değişimi Nasıl Yapılır?

İmmobilizer anahtar yapımı zor ve masraflı bir işi olduğu için bu işe gönül vermiş oto anahtarcılar veya servisler tarafından yapılabilir.
– Servislerin anahtar yapma süreleri bazan onbeş günü bulmaktadır. Bu durumda oto anahtarcıları daha kısa sürede immobilizerli oto anahtarı yapabildikleri için öne çıkmakta ve tercih sebebi olmaktadır.

Linea Anahtarı  – Maymuncukla Kapı ve Bagaj Açma – Acil Çilingir Hizmeti

İstanbul’un tamamında ve yakın çevresindeki vilayetlerde anahtarınız bagajda kaldıysa yada anahtarı içinde unuttuysanız bizi arayabilirsiniz. Motorsikletli servisimizle en kısa sürede konuma varacak ve kısa sürede maymuncukla araç kapısını veya bagajını açacağız. Bu işlem esnasında araç kapısını kastırmıyor, şişirmiyor, telle çektirmiyor ve dolayısıyla araca çizik dahi vermeden zararsız açıyoruz. Youtube kanalımızdaki videolarımıza bakarak maymuncukla nasıl kapı açtığımızı görebilirsiniz. Videolardan da göreceğiniz gibi o kadar kısa sürede işi bitiriyoruz ki , müşterilerimiz hayretler içinde kalıyor.

Fiat Linea Anahtar Sıkıştı – Kontak Anahtarı Dönmüyor – Kontak Sorunu ve Tamiri

linea kontak sıkıştı anahtar dönmüyor arıza tamiri

Kontak dönmüyor, anahtar sıkıştı, kontak arızalandı, anahtar dönmüyor, anahtar kırıldı, sorunlarına araç başında çözümler üretiyoruz. Motorsikletli acil servisimizle kısa sürede kontak sorunu yaşayan müşterilerimizin konumuna ulaşıyor ve böylece  çok kısa süre içinde kontak arızasını araç başında garantili tamir ediyoruz. Çekiciye bindir-indir yapmadan kontak arızalarına adresinizde çözümler üretiyoruz.

Neler Yapıyoruz:

  • Oto yedek anahtar yapımı her marka ve modele.
  • Tüm anahtarlar kayıpken çekiciye bindirmeden araç başında oto anahtarı yapmak
  • Kaybolan anahtarı aracın beyninden silerek riski ortadan kaldırmak
  • Bulunan anahtarı tekrardan aracın beynine kodlamak
  • Kırılan anahtarı çıkarmak ve yeni anahtar kesmek
  • Yıpranmış eskimiş anahtarları yenilemek
  • Tuşları basmayan anahtarların tuşlarını ve kabını yenilemek
  • Her tür kumanda problemine çözümler üretmek
  • Kumandası ayrı, anahtarı ayrı olan anahtarları birleştirmek
  • Kontak arıza tamiri araç başında çekiciye bindir indir yapmadan garantili yapmak
  • Anahtarı içinde yada bagajda kalan araçları maymuncukla çiziksiz açmak
  • Garaj Bariyer Kepen kumandası yedekleme çoğaltma ve alıcı sistemi değiştirmek.
  • Göstergeç sistemleri ve çoğaltma
  • Ve sayamayacağımız birçok iş

Linea Kayıp Anahtarın Riskini Ortadan Kaldırıyoruz

Anahtarların kaybolması kullanıcı açısından büyük risk oluşturmaktadır. Kaybolan anahtar kimin eline geçti? Anahtarı bulan kötü niyetli biriyse arabayı çalabilir endişesi her zaman vardır. İşte bu sıkıntıyı ortadan kaldırmak için bizi arayınız . Kaybolan anahtarı yada anahtarları aracın hafızasından silerek riski ortadan kaldırıyoruz. Sildiğimiz anahtar artık arabayı açmıyor ve çalıştırmıyor hale gelecek , böylece kafanız ve içiniz rahatlamış olacaktır. İkinci el araç alan kullanıcılar için de aynı durum geçerlidir. Aracın eski sahibinde yedek anahtar olabilir. Adam kötü niyetliyse gelip arabayı çalabilir endişesi taşıyan müşterilerimiz için de aynı uygulamayı yapıyor ve verilemeyen anahtarları aracın hafızasından siliyoruz. İlerleyen zamanda kaybolan anahtar bulunduğunda tekrar araca kodlayıp aktif hale getirebiliyoruz.
Linea kontak tamiri ve tüm kontak arızalarında bizi çağırabilirsiniz yada işyerimize gelebilirsiniz. Garantili kontak tamiri yapıyoruz.

Linea Yedek Kayıp Kontak Anahtarı Kontak Tamiri

araba anahtarı,sustalı anahtar,kontak anahtarı,yedek anahtar,kayıp anahtar,linea anahtarı,linea yedek anahtar,linea kayıp anahtar,linea kontak sorunu,linea kontak tamiri,linea kontak sıkıştı,linea kontak dönmüyor,linea pil değişimi,linea kapı açma,linea bagaj açma,linea anahtar bagajda kaldı,linea pili nasıl değişir,linea kontak anahtarı,linea anahtarlık,linea anahtarı içinde unuttum,linea anahtarını kaybettim,linea anahtarı kayboldu,linea anahtar kayıp,linea anahtarı istanbul,linea anahtarı bağcılar,linea anahtar kabı,linea anahtar kılıfı,linea anahtar kabı değiştirme,

admin

View Comments

  • İyi akşamlar, linea kumandalı anahtar yapabiliyor musunuz? Yapabiliyorsanız linea kumandalı ve kumandasız linea anahtar fiyatlarını öğrenebilir miyim

  • İyi akşamlar Ahmet bey, Firmamız tüm oto anahtarlarında olduğu gibi Fiat marka araba anahtarları içinde yatırımlarını yapmıştır. Daha önceki müşterilerimizde olduğu gibi sizin aracınıza da kısa süre içinde anahtar yapabiliriz. Tüm anahtarlarınızı kaybetmiş olsanız bile linea kumandalı anahtar yada linea kumandasız anahtar yapabiliyoruz.Bizi aramanız yeterlidir. Kumandalı ve kumandasız line anahtar fiyat bilgileri e-postanıza gönderilmiştir.

    • Merhaba . Linea yedek anahtarını kumandasız olanını kac paraya yapıyorsunuz? Bilgi verirmisiniz? tesekkür ederim.

  • fiat linea sustalı anahtarımı yeniletmeyi düşünüyorum çipi saglam içindeki devreyi ve dış kabını degiştirtmeyi düşünüyorum. fiyatı mail olarak atarmısınız.

    • İyi Akşamlar Linea Sustalı anahtar kabının yenilenmesi mümkündür. Linea Anahtar kabını, işi bilen usta birinin değiştirmesi gerekir,yoksa sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz.(Satın alıp kendiniz değiştirmeyi düşünmeyin) Fiyat bilgisi mail adresinize gönderildi.

      • Sadece açma kapama yerindeki plastik kısmının yenilenmesi için fiyat ne kadar bende öğrenebilirim. 2011 model

  • aracıma ait sustalı anahtarımın kasasının değiştirilmesi ve logosunun fiyatını verir misiniz?

    • İyi günler,Linea anahtar kasası ve logo fiyat bilgilerini e-postanıza gönderiyorum. İster kendiniz değiştirin (elinizden iş gelmiyorsa bulaşmayın) ister bize gönderin ,biz değiştirelim. Kargoyla göndereceğiniz linea anahtarınızın kasası aynı gün değiştirilip geri gönderilir.

  • İyi günler. Grande punto sustalı anahtarimin logosu silindi. Logo ve tuş takımı fiyatı ogrenebilirmiyim

    • İyi akşamlar fiat linea kumandalı anahtar fiyat bilgisini e-postanıza gönderiyorum.

    • İyi akşamlar, linea kumandalı anahtar fiyat bilgisini e-postanıza gönderiyorum.

  • 2011 linea aracımın susmalı/normal anahtar yedekletme ücretini öğrenebilir miyim . Teşekkürler

    • İyi akşamlar, linea kumandalı anahtar fiyatını ve linea kumandasız anahtar fiyat bilgisini e-postanıza gönderiyorum.

  • 2012model linea aracımın susta Kumandalı anahtarımı kaybettim fiyat verirmisiniz birde anahtar Kumandalı olduğu için araca nasıl tanıtılıyo

    • İyi günler,linea sustalı kumandalı anahtar yapabiliyoruz.Bunun için aracınızla işyerimize gelmeniz yeterlidir. Cihazlarımızla aracınıza bağlanıyor ve 15 dakikada anahtarınızı taslim ediyoruz. Linea kumandalı sustalı anahtar fiyat bilgisini e-postanıza gönderiyorum.

  • 2012 Linea aracının kumandasi calismiyor yaptırabilir miyiz bilgi verir misiniz fiyat vs

    • Liena kumandalı anahtarın kumandasını tamir edebiliriz. Fiyat bilgisini e-potanıza gönderiyorum.

Recent Posts

Hakkımızda

Hakkımızda, Arkadaş Oto Anahtar olarak İstanbul Bağcılarda 30 yılı aşkın bir süredir oto anahtarı motosiklet…

2 ay ago

Honda Forza Kumanda Kodlama

Honda Forza Kumanda Kodlama ihtiyacınız için en uygun fiyatı firmamızdan alacağınıza eminiz..Servislere bir sürü paralar vermeniz…

3 ay ago

Honda Forza Kumandası Anahtarı

Honda Forza Kumandası Anahtarı ihtiyacınızı en uygun fiyata firmamızdan temin edebilirsiniz..Servislere bir sürü paralar vermeniz gerekmiyor …

2 yıl ago

Vespa Kontak Anahtarı

Tüm Anahtarlar Kayboldu Ne Yapmak Gerekir? Vespa yedek ve kayıp anahtar yapımı için bizi arayabilirsiniz…

2 yıl ago

Renault Clio5 Anahtarı

Clio5 Yedek Anahtarı Kime Yaptırabilirim ? Renault Clio5 yedek anahtar ve kart ihtiyacınız için bizi…

2 yıl ago

Honda Forza Anahtarı

Honda Forza yedek ve kayıp anahtar yapımı  İstanbul 0544 505 6969. Bütün anahtarlarınız kaybolsada honda…

2 yıl ago